Lyhytkursseja ja
tapahtumia

Kelloseppäkoulu järjestää lyhytkursseja kellosepille, mikromekaanikoille, kultasepille sekä alan harrastelijoille.

Kelloseppäkoulun tapahtumia ovat esimerkiksi avointen ovien päivät tammikuussa ja Espoo-päivänä elokuussa.

Avoimet ovet lauantaina 12.päivä tammikuuta 2019 klo 10.00 - 14.00

Tule tutustumaan tiloihimme, opettajiin ja opiskelijoihin sekä juomaan hyvät kahvit oppilaskunnan työn tukemiseksi.
Asiantuntijat suorittavat kellojen arviointia (max 2 kelloa/asiakas, ei hinta-arvioita), sekä jalometallileimojen tunnistamista (kulta/hopea esineet ja korut).
Rannekellojen pariston vaihdot odottaessa.
Avoimien ovien yhteydessä emme ota vastaan korjaustöitä.

Tervetuloa!

Emalointikurssit 2.-3.3.2019 (la-su) ja 6-7.-4.2019 (la-su)

Emalointikurssia vetää kultaseppämestari Tuomas Hyrsky. Jos osallistujalla ei ole aikaisempaa kokemusta emaloinnista, kurssilla saa käyttöönsä valmiin työn, jonka kanssa voi harjoitella emalivärin asettamista ja paistamista sekä hiomista. Viikonlopun aikana on myös mahdollisuus valmistaa oma emaloitava työ 925-hopeasta.

Kurssin hinta 100€.

Ilmoittaudu kurssille osoitteeseen