Kelloseppäkoulu kouluttaa erikoismyyjiä kello- ja jalometallialalle. Erikoismyyjäkurssin tavoitteena on antaa valmiudet työskennellä kello- ja jalometallialan vähittäisliikkeiden vaativissa myyntitehtävissä. Koulutuksen pääpaino on alan tuotetuntemuksessa.

Kurssin oppiaineita ovat mm:
- jalokivet ja niiden myynti
- perustiedot kelloista, pariston ja rannekkeen vaihto
- jalometallit ja kultasepäntyön alkeet
- asiakaspalvelu, markkinointi ja myynti
- visuaalinen markkinointi, somistus, paketointi
- alan lainsäädäntö
- turvallisuus myymäläympäristössä

Koulutuksen aikana tapaamme maahantuojien ja valmistajien edustajia koululla sekä teemme yritysvierailuja alan toimijoiden luokse.

Erikoismyyjäkoulutus kestää 18 viikkoa, josta 11 viikkoa opiskellaan teoria-aineita koulussa. Työharjoittelua on 7 viikkoa ja se suoritetaan kahdessa osassa (3 ja 4 viikkoa) alan vähittäisliikkeissä.

Koulutukseen valitaan 14 opiskelijaa hakemusten ja haastattelujen perusteella. Koulutus alkaa kaksi kertaa vuodessa, elokuussa ja tammikuussa. Opiskelu on täysipäiväistä aikuiskoulutusta.

Koulutuksen hinta on 800 euroa, joka laskutetaan kahdessa erässä. Opiskelijat voivat hakea valtion opintotukea tai opiskella työttömyystuella mikäli TE-toimiston asettamat edellytykset täyttyvät.

Seuraava kurssi alkaa 28.8.2017, hakuaika päättyy 31.5.2017.

Erikoismyyjäkoulutuksesta saatuja palautteita voit lukea täältä.

Täytä hakulomakeja tallenna se pdf-muodossa koneellesi. Lähetä tallennettu lomake yhdessä valokuvan ja cv:n kanssa osoitteeseen leena.auvinen(at)kelloseppakoulu.fi. Lomakkeen täyttämistä varten tarvitset Adobe Acrobat Reader ohjelman, jonka voi ladata maksutta osoitteesta https://get.adobe.com/fi/reader/

Hakulomakkeen voi myös tulostaa, täyttää ja lähettää postitse valokuvan ja CV:n kanssa osoitteeseen:

Kelloseppäkoulu
Vanha Maantie 11
02650 Espoo.

Hakuajan päätyttyä kutsumme hakijoita haastatteluun. Valinnoista ilmoitamme kirjallisesti kaikille hakijoille.

Lisätietoja:
puh 09-4355 7712