Kelloseppä-
koulun
kursseja syksyllä 2017

kellosepille, mikromekaanikoille, kultasepille sekä alan harrastelijoille

Emalointikurssi
la 9.9 - su 10.9 klo 10-18

Emalointikurssia vetää kultaseppämestari Tuomas Hyrsky. Jos aikaisempaa kokemusta emaloinnista ei ole, kurssilla saa käyttöönsä valmiin työn, jonka kanssa voi harjoitella emalivärin asettamista ja paistamista sekä hiomista. Viikonlopun aikana on myös mahdollisuus valmistaa oma emaloitava työ 925-hopeasta.

Kurssin hinta 100€.

Ilmoittaudu kurssille viimeistään 1.9. mennessä osoitteeseen pia@jull.net !

Paikka: Kelloseppäkoulu. Vanha maantie 11, Leppävaara, Jalometalliluokka. Omat eväät mukaan.

Esityskuvatekniikkakurssi 1
la 23 - 24.9  ja su 1.10 klo 10 - 18

Tunneilla harjoitellaan kolmiulotteisen esineen piirtämistä valon ja varjon avulla. Alkuharjoitusten jälkeen harjoitellaan myös esim. sormuksen piirtämistä. Tällä kurssilla ei tarvita aikaisempaa kokemusta. Piirustusvälineet löytyvät myös koululta.
Kurssin vetäjä: Vladimir Nikolskij
Paikka: Kelloseppäkoulu/kupariluokka
Hinta 140€

Omat eväät mukaan.

Ilmoittautuminen 15.9. mennessä sähköpostiin pia@jull.net

Esityskuvatekniikkakurssi 2
la 11.11 ja su 12.11 klo 10-18

Kurssi ykkösen käynneet voivat osallistua jatkokurssille. Piirustusharjoituksissa perehdytään enemmän korujen, kellojen tai kivien piirtämiseen. Ennen kurssin alkua opettaja lähettää etätehtävän, joka pitää olla mukana kurssille tultaessa. Välineitä löytyy melko hyvin koululta, mutta omiakin piirustusvälineitä kannattaa ottaa mukaan.
Kurssin vetäjä Vladimir Nikolskij.
Paikka: Kelloseppäkoulu - kupariluokka. Omat eväät mukaan.
Hinta 100€
.