Kelloseppäkouluun voi hakea seuraavan kerran kevään 2018 yhteishaussa.

Tutkinto: Kello- ja mikromekaniikan perustutkinto
Opintoala: muu tekniikan ja liikenteen alan koulutus.

Yhteishaku on tarkoitettu ainoastaan peruskoulun tai lukion suorittaneille ja ilman toisen asteen koulutusta oleville hakijoille.

Koulutukseen haetaan Opintopolku.fi -palvelussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Muut hakijat

Jos olet jo suorittanut ammatillisen perustutkinnon, amk- tai korkeakoulututkinnon, lähetä hakemuksesi suoraan Kelloseppäkouluun. Täytä hakulomake tietokoneella (lomakkeen täyttämiseen  tarvitaan Acrobat Reader-ohjelma, jonka voit ladata maksutta käyttöösi osoitteesta http://get.adobe.com/fi/reader/) Tulosta se ja lähetä allekirjoitettuna pohjakoulutusliitteiden kanssa osoitteeseen:
Vanha maantie 11
02650 Espoo
Kuoreen teksti: Hakemus Kelloseppäkouluu

Pääsykoe

Kaikki yhteisvalinnassa sekä omassa haussamme hakeneet kutsutaan kaksipäiväisiin pääsykokeisiin. Pääsykokeet ovat maksulliset ja ne muodostuvat Psykologitiimi Päämäärä Oy:n suorittamasta psykologisesta soveltuvuuskokeesta, haastattelusta sekä kätevyyskokeista. Pääsykokeisiin ei voi varsinaisesti valmistautua, koska niillä pyritään mittaamaan henkilön soveltuvuutta alalle. Kevään 2017 haun tulokset julkistetaan 15.6.2017 koulun Internet-sivuilla, mikäli hakija on antanut luvan nimen julkistamiseen sekä kirjeitse opiskelijoiksi valituille hakijoille. Jälkivalinta, mikäli oppilaspaikkoja on jäänyt vapaaksi, tapahtuu elokuun alussa.

Pääsykokeessa valitaan 28 uutta opiskelijaa, joista 14 opiskelijaa kelloseppälinjalle ja 14 mikromekaanikkolinjalle. Ensisijainen hakutoive ilmoitetaan haastattelussa.

Koulu ei voi järjestää opiskeluaikaista asuntoa. Asuntoa voi hakea esimerkiksi Helsingin seudun opiskelija-asuntosäätiöltä
(www.hoas.fi). Koulu ei peri lukukausimaksua. Käyttämistään oppimateriaaleista, raaka-aineista ja käsityökaluista opiskelijat joutuvat maksamaan noin 1700 - 2000 euroa kolmen vuoden aikana. Opintotukea voi hakea Kelalta (www.kela.fi).

Lisätietoja saa Kelloseppäkoulun kansliasta,
puhelin 09-4355 770