Seuraavan kurssin hakuaika päättyy 24.5.2019 ja kurssi alkaa 2.9.2019!

Kelloseppäkoulussa voit suorittaa kello- ja jalometallialan erikoismyyjäkurssin. Kurssin tavoitteena on antaa valmiudet työskennellä kello- ja jalometallialan vähittäisliikkeiden vaativissa myyntitehtävissä. Hakuohjeet >

Kurssin pääpaino on alan tuotetuntemuksessa.

Oppiaineita ovat mm:
- jalokivet ja niiden myynti
- perustiedot kelloista, pariston ja rannekkeen vaihto
- jalometallit ja kultasepäntyön alkeet
- asiakaspalvelu, markkinointi ja myynti
- visuaalinen markkinointi, somistus, paketointi
- alan lainsäädäntö
- turvallisuus myymäläympäristössä

Kurssin aikana tapaamme maahantuojien ja valmistajien edustajia koululla sekä teemme yritysvierailuja alan toimijoiden luokse.

Erikoismyyjäkurssi kestää 18 viikkoa, josta 11 viikkoa opiskellaan teoria-aineita koulussa. Työharjoittelua on 7 viikkoa ja se suoritetaan kahdessa osassa (3 ja 4 viikkoa) alan vähittäisliikkeissä.

Kurssille valitaan 14 opiskelijaa hakemusten ja haastattelujen perusteella. Kurssi alkaa kaksi kertaa vuodessa, elokuussa ja tammikuussa. Opiskelu on täysipäiväistä aikuiskoulutusta. Kurssin hinta on 800 euroa, joka laskutetaan kahdessa erässä. Opiskelijat voivat hakea valtion opintotukea tai opiskella työttömyystuella mikäli TE-toimiston asettamat edellytykset täyttyvät.

Lue lisää erikoismyyjäkurssista LUUPPI-lehden haastatteluista >

Kurssilaisten antamaa palautetta:

- todella kova ja tiivis tietopaketti
- pitäisi olla pakollinen kaikille myyjille
- varmasti yksi parhaita kursseja joita olen käynyt
- koulutuksen hinta on alhainen antiin nähden
- ei turhia aiheita tai aineita
- mielikuvani kurssista esim. netin tietojen perusteella oli paljon heikompi kuin mitä todellisuus oli
- monipuolinen laadukas opetus
- Kelloseppäkoulun miljöö miellyttävä
- luokkahuone ilmava ja raikas
- opettajat innostuneita, kokeneita osaavia oman alansa ammattilaisia
- sopiva tahti niin että ”positiivinen stressi” säilyi
- hieno kokemus päästä paikkoihin, joihin muuten ei pääsisi!
- se mitä kurssilla oppi, oli juuri sitä mitä käytännön työssä tulee esille
- ylitti odotukset! Paljon uutta tietoa, uusia kokemuksia ja mukavia ihmisiä. Ihaninta oli hyvähenki ja rento meininki, jonka puitteissa koko kurssin anti! Kiitokset kaikille!
- mukavat ja kokeneet opettajat
- kurssi oli mahtava, kiinnostava
- olen tosi tyytyväinen, että tulin kurssille. Oli mielestäni rahan arvoinen ja mielelläni tulisin jatkokurssille!
- kouluun on ollut miellyttävä tulla
- ammattitaitoiset opettajat, hyvä ilmapiiri. Teetti enemmän töitä kun osasin kuvitellakaan, hetkittäin melkein liikaa päällekkäin asioita tehtävänä
- kurssi oli erittäin hyvä juttu ja ryhmäkoko hyvä
- kiitos teille jokaiselle! Olen onnekas, että pääsin tälle kurssille mukavien kurssikaverien seuraan. Kurssista on ollut valtavasti hyötyä – ja on varmasti jatkossakin monella tapaa
- napakka kokonaisuus, paljon tietoa ja runsaasti hyödyllisiä asioita. Erinomaiset luennoitsijat. Koululla mukava ilmapiiri
- hyvät, mukaansa tempaavat opettajat
- kaikkineen erittäin hyödyllinen ja mielenkiintoinen. Tähän laajuuteen vain aivan liian lyhyt. Lisäaikaa ainakin kuukausi tai kaksi

Hakuohjeet kello- ja jalometallialan erikoismyyjä-
kurssille:

Täytä hakulomake ja tallenna se pdf-muodossa koneellesi. Lähetä tallennettu lomake yhdessä valokuvan ja cv:n kanssa osoitteeseen leena.auvinen(at)kelloseppakoulu.fi.

Jos käyttämälläsi koneella ei ole täyttämisessä tarvittavaa Acrobat Reader-ohjelmaa, voit ladata sen maksutta käyttöösi tästä.

Hakulomakkeen voi myös tulostaa paperilla täytettäväksi ja lähettää postitse valokuvan ja CV:n kanssa osoitteeseen:

Kelloseppäkoulu
Vanha Maantie 11
02650 Espoo.

Hakuajan päätyttyä kutsumme hakijoita haastatteluun. Valinnoista ilmoitamme kirjallisesti kaikille hakijoille.

Lisätietoja:
puh 09-4355 7712